12.03.2009

VELKOMMEN TIL KOLONIHAVEN SØBRINKEN

Så er der ikke så længe til at det første indlæg kommer. Dette indlæg beskriver kolonihavens opbygning med veje og øvrigt geografiske forhold, som naturligvis ikke kan bruges tid og energi på at beskrive hver gang.
Der komme oplysninger på nogle af personerne i kolonien. det vil være uoverskuelig at nævne alle de familiære forhold og venner samt andre personer med relationer, nogle som andre i kolonien også har til fælles, her følger bare lidt af hvad en person kan blive linket sammen med i de følgende historier.
Foruden personen er der, samlever, alle ekser., mislykkede erobringer, børn, svigerforælder, børn på gule plader, søskende til begge sider, onkler, tanter, farbrødre, morbrødre, mostre, fætter, kusiner, soldaterkammerater, skolekammerater, forretningsforbindelser, kæledyr, skadedyr, møg og tøjdyr og mange flere. Mange af disse personer er også en del af det liv som udspiller sig i kolonihaven. Dertil er der også Baronparret som, ups! det må vente, og som altid den offentlige forvaltning på godt og ondt, Politi, Brandvæsen, Præster, politikker, og andre øvrighedspersoner. Jeg kunne naturligvis også bare skrive det hele nu, for alle historierne er færdige, men nej, det kan være at der kommer respons og øvrige opfordringer som vil ændre forløbet i rækkefølgen af den planlagte udgivelse, det må tiden vise. Og så kan det også være at der ikke er en eneste ud over familien som af sur pligt læser historien, så er den på vej i havnen, død og borte.
I dyb ærbødighed over for alle jer ude foran skærmene som forhåbentlig med interesse følger dette, vil jeg bestræbe mig på at give jer en uforglemmelig perlerække af ovennævnte galleri så tæt på sandheden som det nu kan lade sig gøre, uden at der ligger en skilsmisseerklæring til mig i postkassen fra min mulige afgefesne kone, altså hvis hun tror at jeg har en hovedrolle i fortællingen, ud over at skrive den naturligvis.
Således skrevet af Hejne en søndag aften i marts 2009 helt nøjagtigt d. 22. Kl. 22.28

Ingen kommentarer:

Send en kommentar